Ons verhaal: de voortzetting van een levenswerk

Sofie Faes, voormalig COO van Sempre Life en Christophe Durant, ondernemer, namen in december 2023 de leiding over van de voormalige aandeelhouders en begonnen beiden aan een reis om het levenswerk van de oprichters, Chantal Mertens en Gommaire Cleybergh, verder te zetten.

Sofie en Christophe wisten dat ze niet zomaar een bedrijf verderzetten dat in 2001 werd opgericht; hen werd de taak toevertrouwd om de inzet van de oprichters voor duurzame inkoop van materialen, organische en natuurlijk gevormde meubels en ongeëvenaard vakmanschap voort te zetten. Met dit in het achterhoofd zijn Sofie en Christophe vastbesloten om deze principes niet alleen te handhaven, maar ook naar een hoger niveau te tillen.

Centraal in de filosofie van Sempre staat aandacht voor detail en toezicht op elk aspect van het ontwerp- en productieproces, aangezien elk product aan de hoogste kwaliteitsnormen moet voldoen. Bij Sempre geloven we dat de schoonheid van imperfectie gevierd moet worden, en deze filosofie komt tot uiting in onze ontwerpen en collecties.

Bij Sempre draait het niet alleen om de producten, maar vooral om de totale klantervaring. Ons toegewijde team streeft ernaar uitmuntende klantenservice te bieden vanaf de eerste kennismaking met ons merk tot en met de nazorg. Ons doel is om ervoor te zorgen dat elke klant zich gewaardeerd, begrepen en tevreden voelt gedurende hun hele interactie met ons.

Onze filosofie: makers van sferen

Bij Sempre zijn we meer dan ontwerpers; we zijn scheppers van sferen en ervaringen. Onze focus ligt op het ontwerp van ruimtes die esthetisch aantrekkelijk zijn en tegelijkertijd het welzijn en de tevredenheid van gebruikers ervan verhogen. Door onze hands-on benadering, oog voor detail en grondige kennis van de vereisten van onze klanten,

gaan we verder dan traditioneel product -en projectontwerp. We creëren meeslepende omgevingen die een blijvende indruk nalaten en finaal bijdragen aan het succes van onze klanten.

Ons team is voortdurend bezig met het verkennen van nieuwe ideeën, materialen en technieken om ervoor te zorgen dat onze creaties niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel,

duurzaam en perfect afgestemd op de behoeften van onze klanten en dit steeds met de unieke en herkenbare Sempre look & feel. to translate

Laten we perfecte sferen creëren om geweldige momenten te delen met klanten, vrienden en familie.