de voortzetting van een levenswerk

Sofie Faes, voormalig COO van Sempre Life en Christophe Durant, ondernemer, namen in december 2023 de leiding over van de voormalige aandeelhouders en begonnen beiden aan een reis om het levenswerk van de oprichters, Chantal Mertens en Gommaire Cleybergh, verder te zetten.

Sofie en Christophe wisten dat ze niet zomaar een bedrijf verderzetten dat in 2001 werd opgericht; hen werd de taak toevertrouwd om de inzet van de oprichters voor duurzame inkoop van materialen, organische en natuurlijk gevormde meubels en ongeëvenaard vakmanschap voort te zetten. Met dit in het achterhoofd zijn Sofie en Christophe vastbesloten om deze principes niet alleen te handhaven, maar ook naar een hoger niveau te tillen.

Centraal in de filosofie van Sempre staat aandacht voor detail en toezicht op elk aspect van het ontwerp- en productieproces, aangezien elk product aan de hoogste kwaliteitsnormen moet voldoen. Bij Sempre geloven we dat de schoonheid van imperfectie gevierd moet worden, en deze filosofie komt tot uiting in onze ontwerpen en collecties.

Het gaat echter niet alleen om de producten; het gaat om de gehele klantervaring. De hele Sempre-familie is gepassioneerd en heeft oog voor het bieden van uitstekende klantenservice, vanaf het moment dat een klant ons merk leert kennen tot aan bij de na-verkoop. Ervoor zorgen dat elke klant zich tijdens zijn reis met ons gewaardeerd, begrepen en tevreden voelt, is waar wij naar streven.